Picture This

Picture this fotografie

Al sinds mijn jeugd ben ik begeesterd door fotografie, door het plezier dat ik telkens weer beleef om te ontdekken welke prachtige foto’s je met deze constant veranderende techniek kan maken. Ik houd gewoon van fotograferen en ben er dagelijks mee bezig.

Omdat ik dit goed wil doen en dus de lat altijd hoog leg, is het niet verwonderlijk en bijna vanzelfsprekend dat ik een opleiding tot beroepsfotograaf ging volgen. Hierna groeide stilaan het idee van "Picture This".

Als men me voor een fotoreportage vraagt, maken we het draaiboek altijd in samenspraak met het model en/of de klant. Ik zorg er altijd voor dat het fotograferen gebeurt in een ontspannen sfeer, rekening houdend met de wensen van die klant. Zo heeft ervaring me geleerd om tijdens een feest onopvallend aanwezig te zijn.

De persoonlijke toets van de fotograaf, gevormd door de jarenlange ervaring, geeft dan heel dikwijls net die noodzakelijke en door de klant gewaardeerde meerwaarde.

Veeleisend voor mezelf - en daarbij soms de tijd uit het oog verliezend - primeert bij het verwerken van de reportage vooral de kwaliteit. Ik ben pas tevreden met het resultaat als de klant dat ook is.